Coulisse 80×190 cm motoros sötétítő roló, szürke

19990Ft

Motoros sötétítő roló

kulcsszó: roló, roló fehér színben, 80×190 cm-es roló, árnyékoló roló, sötétítő roló, szürke roló, motorizált roló

Availability: 2 készleten Cikkszám: 22MJ52

Leírás

Stílusos, praktikus, esztétikus és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására és a belátás megakadályozására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. Kiegészítőként emelik a lakás színvonalát. Ideális választás függöny helyett is.

A roló leengedése és felhúzása már nem okoz izomfájdalmat. A felső részben egy kis motor található, amihez nem kell tápcsatlakozás. Így nincs zavaró kábel, és nem kell villanyszerelőt hívnia. Ez a motor akkumulátorról működik, és bármikor újratöltheti micro USB töltővel. Amikor az akkumulátor lemerül, egy kis piros LED világít. Ez a jel: Töltsd fel! A roló leeresztéséhez csak a láncot kell meghúzni. Ott is mentheti kedvenc pozícióit. Elég egy rövid mozdulat a láncon, és a redőny elmozdul és a kívánt pozícióba kerül.

A roló sűrű poliészter anyagból áll, és motorral van felszerelve. Ha el akarja sötétíteni a szobáit, többé nem kell forgatnia a hajtókart. Elég egy gyors lánchúzás.

Tehát ez a roló motorizált, vastag és átlátszatlan anyagból készült, és könnyen felszerelhető.

  • Fúrással, csavarozással rögzíthető
  • Anyag: poliészter
  • Szín: szürke
  • Méret: 80×190 cm (ez a a teljes méret a rolószerkezettel, a vászonanyag mérete kb. 4 cm-el keskenyebb)
  • Motorizált
  • USB töltőt nem tartalmaz!

A kép illusztráció.

 

További információk

Tömeg 3 kg
EAN

8718078067901