AKCIÓ
-50%

Jacquard sávos roló, dupla roló, zebra roló, 160×200 cm, arany

Original price was: 39990Ft.Current price is: 19990Ft.

Jacquard sávos roló, dupla roló, zebra roló, 160×200 cm, arany

kulcsszó: árnyékoló, sávos roló, dupla roló, zebra roló, roló 160 x 200 cm, arany roló

Availability: 1 készleten SKU: 20SZ117

Leírás

A sávos rolóval (doppelroló és zebraroló néven is ismert belső árnyékoló szerkezet) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését.

Stílusos, praktikus, esztétikus és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására és a belátás megakadályozására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. A zebra roló legújabb kollekciója sokoldalúan használható.

A duplaroló hatékonyságának titka a kétsávos anyagban rejlik, melyekkel tetszés szerint szabályozható a helyiségbe áradó fény.Az átlátszó és átlátszatlan anyagok variációja segítségével tökéletes védelmet nyújt a napsugarak ellen úgy, hogy a kilátást nem akadályozza. A rolók fokozatait igény szerint állíthatjuk a gyöngylánccal. Ideális választás függöny helyett akár kisebb, akár nagyobb ablakokhoz.

  • Színe : arany
  • Mérete: 120×200 cm, a megadott méret a teljes rolószerkezetre vonatkozik, az anyag szélessége ettől kb. 3 cm-rel kisebb
  • Anyaga: 100% poliészter, amely tartós, kopásálló és könnyen tisztítható
  • Alumínium tok
  • Bal oldali gyöngyláncos működtetés
  • Falra, mennyezetre rögzíthető
  • Szerelési készletet nem tartalmaz (tartókonzol szükséges (5 cm), vagy direkt csavarozással is felrakható, de a megadott ár nem tartalmaz a felrakáshoz szükséges készletet!)

A kép illusztráció.

További információk

Tömeg 2 kg