AKCIÓ
-61%

Rakott sávos roló, dupla roló, zebra roló, 95×200 cm, fehér

Original price was: 27990Ft.Current price is: 10990Ft.

Rakott sávos roló 95×200 cm, fehér

kulcsszó: árnyékoló, sávos roló, dupla roló, zebra roló, roló 95 x 200 cm, fehér roló

Availability: 2 készleten Cikkszám: 20SZ118

Leírás

A sávos rolóval (doppelroló és zebraroló néven is ismert belső árnyékoló szerkezet) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését.

Stílusos, praktikus, esztétikus és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására és a belátás megakadályozására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. A zebra roló legújabb kollekciója sokoldalúan használható.

A duplaroló hatékonyságának titka a kétsávos anyagban rejlik, melyekkel tetszés szerint szabályozható a helyiségbe áradó fény.Az átlátszó és átlátszatlan anyagok variációja segítségével tökéletes védelmet nyújt a napsugarak ellen úgy, hogy a kilátást nem akadályozza. A rolók fokozatait igény szerint állíthatjuk a gyöngylánccal. Ideális választás függöny helyett akár kisebb, akár nagyobb ablakokhoz.

  • Színe : fehér
  • Mérete: 95×200 cm, a megadott méret a teljes rolószerkezetre vonatkozik, az anyag szélessége ettől kb. 3 cm-rel kisebb
  • Anyaga: 100% poliészter, amely tartós, kopásálló és könnyen tisztítható
  • Alumínium tok
  • Jobbl oldali gyöngyláncos működtetés
  • Falra, mennyezetre rögzíthető
  • Szerelési készletet nem tartalmaz

A kép illusztráció.

További információk

Tömeg 2 kg