Termék visszaküldése, árucsere

Az átvételtől számított 14 napon belüli árucserére is van lehetőség abban az esetben, ha bármilyen oknál fogva nem elégedett a megvásárolt termékkel. Felhívjuk figyelmét, hogy sok esetben a termékeinkből csak 1 db-os készlettel rendelkezünk, ebben az esetben a cserét nem tudjuk biztosítani, de a 14 napon belüli vásárlástól való elállásra ilyenkor is van lehetősége.

Jogszabályi előírás alapján lehetőség van a vásárlástól való elállásra, erről szükséges vállalkozásunk tájékoztatása egyoldalú visszalépés formájában. A lépések a következők:
– Írásban jelezze felénk a visszaküldési szándékát.
– A terméket a visszaküldéshez saját csomagolásában, eredeti állapotában alaposan csomagolja be, hogy szállítás során ne sérüljön. Amennyiben a terméket már használta, illetve nem lehetséges a saját csomagolásába visszacsomagolni (pl. a vákuumozott matracok esetében) nem áll módunkban a termék teljes értékét visszautalni, csökkentett áron vásároljuk vissza, mely a termék állapotától függ!
– Helyezze a csomagba a számlát (készítsen saját magának másolatot).
– Ne küldje a csomagot utánvéttel, sem árufizetéses csomagként, így nem átvehető.
– A terméket az alábbi címre küldje vissza: 9700 Szombathely, Mátyás király u. 34.- A termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.
– A csomag átvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által kifizetett teljes összeget. Kártyás fizetés esetén ugyanazt a fizetési módot alkalmazzuk, mint amelyet Ön az eredeti tranzakció során igénybe vett. Utánvétes vásárlás esetén, kérjük, küldje el az utaláshoz szükséges adatait.
A visszatérítés következményeként Önt semmilyen további díjfizetési költség nem terheli.

Reklamáció esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén. Amennyiben a termék hibásan érkezett meg Önhöz, természetesen a visszaküldési díj a mi költségünk. Ha van lehetőségünk a termék cseréjére és Ön szeretné, akkor kicseréljük, ha nem tudjuk biztosítani a cserét, akkor visszautaljuk a vételárat a szállítási költséggel együtt.
Garancia érvényesítése az általunk kiállított számlával lehetséges. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.