-27%

TONA 120 X 130 CM TERMO PLISZÉ, SZÜRKE

Original price was: 10990Ft.Current price is: 7992Ft.

Tona termo pliszé

kulcsszó: harmónika roló, termo pliszé, árnyékoló roló

Availability: 1 készleten Cikkszám: 19AP75

Leírás

A szürke színű Tona feszített termo pliszé számos hasznos funkciót egyesít, és hő, belátás és napsütés elleni védelmével kiválóan alkalmas a hálószobában vagy a nappaliban történő használatra. A pliszé a szobák dekoratív kiegészítője lehet, és takarékos alternatívát jelent a külső tokos redőnyök helyett.

A 100%-ban poliészterből készült termo pliszé hátoldala hővisszaverő bevonattal rendelkezik, és ezáltal jelentősen hozzájárul a szoba ideális klímájához. Az ezüstszínű bevonat visszaveri a nap hősugárzását, így a szoba nyáron is kellemesen hűvös marad. Télen viszont megakadályozza, hogy a meleg levegő az ablakon keresztül a szabadba juthasson. Ez a termo pliszé egyrészt átlátszatlan, amelynek köszönhetően belátás elleni védelmet nyújt, és védi a privát szférát. Másrészt sötétítőként is működik, így a legjobb megoldás a hálószobába vagy a gyerekszobába a jótékony éjszakai pihenés biztosításához. A kényelmes oldalsó húzószerkezet, amely tetszés szerint a jobb vagy a bal oldalon is elhelyezhető, egyszerű kezelést tesz lehetővé.

A Tona termo pliszé csíptetéssel szerelhető fel. Az Easy Fix rögzítőanyag használatával egyszerűen az ablakszárnyra csíptetve történik a felszerelés – gyorsan, praktikusan és fúrás nélkül. A csomag mindkét szerelési módhoz (csíptetés és fúrás) tartalmazza a rögzítőanyagot.

  • Magasság: 130,0 cm
  • Szélesség: 120,0 cm
  • Mélység: 3,5 cm
  • Szín: fehér
  • Anyaga: 100% poliészter
  • Fúrás nélkül felszerelhető

További információk

Tömeg 2 kg
EAN

4007873406560