Woltu 100 X 150 cm sávos roló, dupla roló, zebra roló, fúrás nélkül, sötétszürke

8490Ft

Sávos roló

kulcsszó: árnyékoló,dupla roló,szürke roló,roló 100 x 150 cm,sávos roló,zebra roló

Availability: 2 készleten SKU: 23SZ03

Leírás

A hagyományos vászonroló speciális kivitele a sávos roló. A sávos rolóval (doppelroló és zebraroló néven is ismert belső árnyékoló szerkezet) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló.

A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését – sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

Stílusos, praktikus, esztétikus és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására és a belátás megakadályozására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. A zebra roló legújabb kollekciója sokoldalúan használható. Bekattintós funkciójának köszönhetően fúrás nélkül könnyedén felszerelhető.

A duplaroló hatékonyságának titka a kétsávos anyagban rejlik, melyekkel tetszés szerint szabályozható a helyiségbe áradó fény.Az átlátszó és átlátszatlan anyagok variációja segítségével tökéletes védelmet nyújt a napsugarak ellen úgy, hogy a kilátást nem akadályozza. A rolók fokozatait igény szerint állíthatjuk a gyöngylánccal. Ideális választás függöny helyett akár kisebb, akár nagyobb ablakokhoz.

Termékjellemzők:

  • Szín: sötétszürke
  • Méret: 100×150 cm, a megadott méret a teljes rolószerkezetre vonatkozik, a vászonanyag szélessége ettől kb. 3-4 cm-rel kisebb
  • Anyaga: 100% poliészter, amely tartós és könnyen tisztítható
  • Max. ablak vastagság: 1,3-2 cm
  • Fúrás nélkül is felszerelhető

Ellenőrzött termék.

További információk

Tömeg 2 kg
EAN

4250367141472

Méret

Szín

Sötétszürke