Woltu 70×130 cm rugós sávos roló, fúrás nélkül, vezeték nélkül, sötétszürke

8490Ft

Sávos roló

kulcsszó: árnyékoló,dupla roló,sötétszürke roló,roló 70 x 130 cm,sávos roló,zebra roló, vezeték nélküli roló, rugós roló

Availability: Elfogyott Cikkszám: 23J93

Leírás

A hagyományos vászonroló speciális kivitele a sávos roló. A sávos rolóval (doppelroló és zebraroló néven is ismert belső árnyékoló szerkezet) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló.

A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A roló vezeték nélküli, ezért 100% -ban gyermekbiztos.

Stílusos, praktikus, esztétikus és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására és a belátás megakadályozására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. A zebra roló legújabb kollekciója sokoldalúan használható. Bekattintós funkciójának köszönhetően fúrás nélkül is könnyedén felszerelhető.

A duplaroló hatékonyságának titka a kétsávos anyagban rejlik, melyekkel tetszés szerint szabályozható a helyiségbe áradó fény. Az átlátszó és átlátszatlan anyagok variációja segítségével tökéletes védelmet nyújt a napsugarak ellen úgy, hogy a kilátást nem akadályozza. Ideális választás függöny helyett akár kisebb, akár nagyobb ablakokhoz.

Termékjellemzők:

  • Szín: sötétszürke
  • Méret: 70×130 cm, a megadott méret a teljes rolószerkezetre vonatkozik, a vászonanyag szélessége ettől kb. 3-4 cm-rel kisebb
  • Anyaga: 100% poliészter, amely tartós és könnyen tisztítható
  • Max. ablak vastagság: 1-3 cm
  • Fúrás nélkül is felszerelhető
  • Vezeték nélkül

Ellenőrzött termék.

További információk

Tömeg 5 kg
EAN

4063425146704

Méret

Szín

Sötétszürke