Woltu összecsukható alumínium kempingasztal tárolórekesszel, 120×47 cm

23990Ft

Kempingasztal

kulcsszó: összecsukható piknikasztal, kempingasztal tárolórekesszel, alumínium kempingasztal

Availability: Elfogyott SKU: 23SZ34

Leírás

Alumíniumötvözetből készült főkerettel és MDF-ből készült asztallappal a WOLTU összecsukható asztala stabil, robusztus és tartós. Nagy asztallappal rendelkezik (47 x 120 cm), valamint az  asztallábak magassága két szinten állítható, 62 cm és 69,5 cm. Ezt a kempingasztalt bárhová magával viheti, mivel összecsukva csak 47 x 10 x 60 cm-t (Sz x Ma x M) foglal, mint egy kézi bőrönd. Kis térfogatának köszönhetően könnyen szállítható, sőt bármilyen csomagtartóban elfér, de akár az ágy alatt, vagy az ajtó mögött is tárolható.

Az összecsukható kerti asztal ideális több baráttal való kempingezéshez, mert a mellékelt nagy tárolórekeszben rengeteg edényt és ételt tárolhat. Ugyanakkor megvédi az ételt a széltől, a homoktól és a sirályoktól. Ha kimerült a túrázás közben, csak bontsa ki az asztalt, tegyen rá gyümölcsöt, desszertet és italokat, pihenjen és élvezze a jó időt.

A piknikasztal lábai védőkupakokkal vannak ellátva, és két szinten, 62 és 69,5 cm-ben állíthatóak, hogy kellő stabilitást biztosítson még egyenetlen talajon is. Akár az erdőben, akár a tengerparton vagy a hegyekben, az asztal kibontása után azonnal használatra kész. A maximális teherbírás 45 kg.

Akár otthon, akár az udvaron, a kempingben vagy a strandon, ez az összecsukható asztal kiegészítő asztalként vagy kisasztalként is használható, például hangulatos órákhoz az erkélyen, kerti partin, gyermek születésnapján buliban vagy a piaci standon.

  • Teljes méret: 47 x (62-69,5) x 120 cm (Sz x Ma x H)
  • Anyaga: alumínium ötvözet, MDF, PP
  • Súly: 6,8 kg
  • Terhelhetősége asztallap: 30 kg
  • Terhelhetősége tárolórekesz: 15 kg

További információk

Tömeg 7 kg
Ean

4063425139775

Szín

fekete-szürke

Méret

120×47 cm